client says

client says

Vilnas ietekme uz mūsu ādu

Ievietoja: Augustinas Sokolenko komentēt: 0 Sist: 1729

Āda ir lielākais cilvēka ķermeņa orgāns un mijiedarbojas ar ārējo vidi 24 stundas diennaktī. Ādai

pieguļošam apģērbam ir ļoti liela nozīme veselības un higiēnas nodrošināšanā, un vilnai ir daudz

labvēlīgu īpašību, kas padara to par lielisku izvēli. Īpaši smalka merino vilna var ļoti pozitīvi ietekmēt

ādas veselību, komfortu un vispārējo dzīves kvalitāti.

Vilnas lieliskā mitruma tvaiku absorbcija nodrošina daudz stabilāku temperatūru un mitrumu starp ādu un apģērbu, salīdzinot ar citiem auduma veidiem. Vilnas apģērbs un apavi ne tikai lieliski noder daudzām aktivitātēm, bet arī uzlabo komfortu visos miega posmos.

Pareiza vilnas veida izvēle

Daži uzskata, ka vilnas valkāšana blakus ādai var izraisīt tirpšanas sajūtu. Faktiski tas attiecas uz visām auduma šķiedrām, ja tās ir pietiekami biezas. Nebaidieties valkāt vilnu – ir daudz apģērbu, kas izgatavoti no plānākas vilnas, kas ir ideāli piemēroti valkāšanai pie ādas jebkurā laikā un var būt noderīgi cilvēkiem, kuri cieš no ekzēmas vai dermatīta.

čibas szymel

Alerģijas mīts

Vilna ir izgatavota no keratīna, tā paša proteīna, kas atrodams cilvēku un citu dzīvnieku matos. Ļoti reti ir alerģija pret pašu materiālu (tas nozīmētu alerģiju pret saviem matiem). Alerģijas - piem. kaķiem un suņiem tās parasti ir dzīvnieku blaugznas un siekalas. Citējot recenzētus pētījumus, kuros novērtēta īpaši smalkas merino vilnas valkāšanas ietekme uz to cilvēku ādu, kuriem ir visjutīgākā āda, tostarp ekzēma, ASL atklāja, ka "ir arvien vairāk pierādījumu, kas liecina, ka augstas kvalitātes smalkas merino vilnas vilna nav kairinoša un ar zemu jutīguma risku ādas īpašniekiem.

szymel vilnas čibas

Szymel.lv interneta veikalā plašā izvēlē var atrast iekštelpu čības, kā arī vilnas apavu izstrādājumus. Šeit jūs atradīsiet dabīgas vilnas čības sievietēm, vīriešiem un pusaudžiem, ar neslīdošu zoli un formētu zoli. Dažādi modeļi, stili un dizaini ikviena gaumei.

Komentāri

Atstājiet savu komentāru